Dansk
Fortolkning
Andre æstetiske tekster/multimodale
Billedbog
Dansk
Temaer
Døden
Kristendomskundskab/religion
Kristendom
Kristne grundbegreber
Døden

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  0. til 10. klasse Billedbog  papirbog 
Huskeseddel:
Emma
And, Døden og tulipanen

Indholdsbeskrivelse:
Billedbog. And møder Døden, og får ham som følgesvend. Døden er faktisk rigtig venlig. And hjælper Døden, da han fryser, og Døden hjælper And i den allersidste kulde.


Pædagogisk note:

Martin Bach Poulsen
Nærmest et litterært kunstværk med en blød, rå streg, sarte farver og enkelt i sit sproglige udtryk. Døden er den barmhjertige tilstand, der gør en ende på ulykken og er ikke årsagen til den. Det er livsfilosofi udtrykt på et højt, kunstnerisk plan, hvor den filosofiske og eftertænksomme tilgang er sat over den dramatiske og følelsesstyrede måde at forholde sig til døden på. And frygter det værste, men døden viser sig derimod at være både pålidelig, tålmodig og kærlig, om end den kommer uventet. Ands forhold til Døden udvikler sig fra mistænksomt til fortroligt, og hun når at blive tryg ved Døden, inden kulden slår hende ihjel. Budskabet er smukt og fortrøstningsfuldt. Relevant for enhver, der bekymrer sig lidt om livet og døden. der kan arbejdes med komposition, tekst-billeder, tema, og sprog i dansk. Titlen også velegnet til filosofi- og kristendomsundervisningen.

Fysisk beskrivelse:
  • 36 sider

Sprog:
  • Dansk
  • Tysk (orginal)

Klassetrin:
0. til 10. klasse.
F

Anvendelsesklausul:
  • Udlånsmaterialer
    • Der kan bookes ubegrænset mange eksemplarer af materialet.
    • Materialet kan lånes i 30 arbejdsdage.
Antal i afdelinger:
  • 186 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgiver: Høst
Udgivelsesår: 2007
Faust nr.: 2 665 027 5
ISBN: 9788763806480
DK5:
FUI:
Expand FUI-katalogFUI-katalog

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...