UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  3. til 10. klasse Ungdomsuddannelser Voksenuddannelser Materialesæt 
Huskeseddel:
Emma
Videostudie - udstyr til mobile enheder (Makayama)

Indholdsbeskrivelse:
Mikrofoner, LED-lamper, holdere og stativer, som sammen med jeres egne mobile enheder kan bruges som videostudie af op til 4 grupper samtidigt.


Pædagogisk note:

Helle Damgaard Melin
Med mobile enheder (iPad/iPhone/tablet/smartphone) er det nemt at lave komplette film med klassen. I kan optage, redigere og uploade på samme enhed. Med det fleksible stativ (Gorilla Pod) fås en let og mobil løsning samtidigt med stabile optagelser.
Shoulderpod R2 Pocketrig holderne kan holdes i hånden eller monteres på stativet, og har plads til smartphone/iPhone samt enten mikrofon eller LED-lampe. Det anbefales at montere mikrofonen for at opnå bedst mulig lyd, og evt. tilføje ekstra lys på anden vis
Makayama Movie Mount holderne gør det muligt at forbedre iPad-videooptagelser på det nærmeste til et lille samlet filmstudie. Det er muligt at sætte vidvinkellinse, mikrofon og videolys på. Makayama Movie Mount holderne kan anvendes til iPad2, iPad3, iPad4 og iPad Mini.

Supplerende materialer:

Fysisk beskrivelse:
  • 1 Kasse

Klassetrin:
3. til 10. klasse.
Ungdomsuddannelser, UU, Voksenuddannelser

Anvendelsesklausul:
  • Udlånsmaterialer
    • Der kan maksimalt bookes 1 eksemplarer af materialet.
    • Materialet kan lånes i 20 arbejdsdage.
Antal i afdelinger:
  • 1 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgiver: HippoMini
Udgivelsesår: 2016
Faust nr.: 9 987 226 7
DK5:
Pædagogisk note: Helle Damgaard Melin

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...