Engelsk
Mundtlig kommunikation
Samtale
Tysk
Genrer
Kortfilm
Tysk
Mundtlig kommunikation
Samtale

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  7. til 10. klasse Ungdomsuddannelser Online 
Huskeseddel:
Emma
Das Vorstellungsgespräch

Indholdsbeskrivelse:
Australsk kortfilm fra 2012. Thomas Howell er nervøs fordi han skal til jobsamtale ved et velansat advokatfirma. Så dukker en mand med downs syndrom op og henter ham ind til samtalen.


Pædagogisk note:

Kirstine Jordan
Denne film er på engelsk med tyske undertekster.
Filmen overrasker ved at en medarbejder med downs syndrom, James Dexter, varetager ansættelsessamtalen for en ny jurist. Denne bliver mildt sagt overrasket ved typen af uvante spørgsmål.
Filmen sætter spørgsmålstegn ved, om der er lige muligheder på arbejdsmarkedet, fordomme overfor de der er anderledes og hvilke forventninger vi har til hinanden i fx en samtale- eller eksamenssituation. Desuden kan der sættes spot på kommunikationen, påklædningen og forberedelserne til en vigtig samtale uanset art.
Filmen er varm, overraskende og fuld af humor.
Kapitelmærkningen nedenfor er inddelt så man kan arbejde særskilt med indledningen 'Waiting', 'At the Office for the Interview', 'The Second Half of the Interview, 'Roleplay' and 'Three years later...'.


Form og genre:
Fiktion | Kortfilm

Fysisk beskrivelse:
  • 12 min
  • TV-optagelse

Sprog:
  • Engelsk

Undertekster:
  • Tysk

Klassetrin:
7. til 10. klasse.
Ungdomsuddannelser

Udgiver: Arte
Udgivelsesår: 2016
ID nr.: TV0000104375
TV Dato: 18-12-2016
Spilletid: 12 min.
DK5:
Pædagogisk note: Kirstine Jordan

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...