Geografi
Fællesfaglige fokusområder
Bæredygtig energiforsyning på lokalt og globalt plan
Geografi
Jordkloden og dens klima
Klimaændringer

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  7. til 10. klasse Ungdomsuddannelser Voksenuddannelser Online 
Huskeseddel:
Emma
Klimakrisen - de hårde facts

Indholdsbeskrivelse:
Engelsk dokumentar fra 2019 Den legendariske tv-vært og naturhistoriker sir David Attenborough er vært i denne BBC-dokumentar, der ser på konsekvenserne af de ødelæggende klimaforandringer og peger på mulige løsninger af de problemer, der truer vores klode. Vi er kun to grader fra en klimakatastrofe, og fortsætter den globale opvarmning med samme hast som hidtil, vil vi opleve en varig miljømæssig ødelæggelse inden for de næste 40 år. Mød nogle af de mennesker, hvis tilværelse er direkte påvirket af klimaforandringer, og verdens førende eksperter på området forklarer, hvad udsigterne er, hvis vi ikke snart sadler om. Vi kan alle bidrage til at løse klimakrisen, men det kræver, at vi gør noget nu.
Udsendelsen og klimaspørgsmålet debatteres efterfølgende i programmet "Klimakrisen - hvad gør vi?", hvor der bl.a. stilles skarpt på udfordringerne med at nå målene for Paris-aftalen.

Form og genre:
Dokumentar

Fysisk beskrivelse:
  • TV-optagelse, 58 min

Sprog:
  • Engelsk

Undertekster:
  • Dansk

Klassetrin:
7. til 10. klasse.
Ungdomsuddannelser, Voksenuddannelser

Udgiver: TV2
Udgivelsesår: 2019
ID nr.: TV0000116437
TV Dato: 23-05-2019
Spilletid: 58 min.
DK5:
Instruktør: Serena Davies
Redaktør: Stephen Moore

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...