Du er ikke logget ind
Del
Tilbage
Billede af materialet Lærervejledning til prøven i madkundskab
Bog
MaterialOnlyForInformation
Lærervejledning til prøven i madkundskab
8.-9. klasse

Af Helle Brønnum Carlsen




Side
af

NotLoggedIndHeadline

NotLoggedIndDescription
Materialeplatformens logo

Forlaget skriver: I dette lille hæfte har vi samlet portalens prøveoplæg, vejledning og gode råd til lærere, som skal føre elever til prøve i madkundskab. Hæftets oversigter og praktiske skemaer giver bud på, hvordan prøven kan organiseres og tilrettelægges på den enkelte skole. Med hæftet kan lærere få overblik over prøvens faser og krav til køkkenfaciliteter, råvareindkøb, tidsforbrug og meget mere. Eksempler på prøveoplæg og arbejdsark kan inddrages i planlægningen og forberede både lærere og elever på prøven i valgfaget.Samlet i illustreret hæfte, får du:Overblik over prøvens faserRåd og vejledning om organisering og tidsforbrugFire prøveoplægKopiark til elevenSkabeloner til lærer og censor Tekst og prøveoplæg findes også på madkundskab.gydendal.dk.

Illustrator
Nick David
Udgiver
Gyldendal
Udgivelsesår
2023
Faustnummer
135 878 545
ISBN-nummer
9788702400045
Fysisk beskrivelse
32 sider
Sprog
Dansk
Materialetype
Bog