Tilbage
Få tjek på -
Mad
Af Peter Jepsen
Gennem sanserne, fordøjelsen, madens grundbestanddele og tilbredeledsmetoder gives forskellige indgangsvinkler til kost og ernæring.
Mad
3.-7. klasse
Af Peter Jepsen
Gennem sanserne, fordøjelsen, madens grundbestanddele og tilbredeledsmetoder gives forskellige indgangsvinkler til kost og ernæring.
Materialet indeholder
MadMaden og sanserne
Hvad skal vi med mad?
Må man lege med maden?
Hvorfor spiser vi lige DET?
Middag med stil
stikord
Aktiviteter
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialetBogen indeholder forslag til forskellige aktiviteter og forsøg med mad.
-
Biologi
-
Krop og sundhed
-
-
Natur/teknologi
-
Mennesket
-
- Hertil findes lærervejledning
Udgiver
Alinea
Udgivelsesår
2005
Faustnummer
2 590 079 0
ISBN-nummer
87-23-02063-6
Fysisk beskrivelse
52 sider, , BLÅ
Sprog
Dansk
Materialetype
Bog
Målgruppe
Fra 12 år