NotLoggedIndHeadline
NotLoggedIndDescription
Forlaget skriver: Hjemkundskab for alle kan bruges både som et supplerende materiale til undervisning i hjemkundskab og kan fungere som grundbog, da den kommer rundt om Fælles mål 2009.
Med fokus på eksperimenterende køkken får eleverne mulighed for at gøre sig konkrete erfaringer med forskellige fødevarers madtekniske egenskaber. Ved hjælp af sensoriske skemaer får eleverne sat ord på deres sanseindtryk og erfaringer.
Mappen indeholder 57 opslag, fordelt på et indledende kapitel om grundteknikker og fem temakapitler om grundsmagene sødt, surt, salt, bittert og umami. Hvert forløb er tilpasset to lektioner og indeholder teori, spændende og eksperimenterende opskrifter og opgaver og alle kapitler afsluttes med en evaluering.
Forfatter
Anne-Mette Kampmann Hansen
Maya Rabjerg Meltofte
Maya Rabjerg Meltofte
Tegner
Eva Wulff
Udgiver
Gyldendal
Udgivelsesår
2009
Faustnummer
2 799 909 3
ISBN-nummer
9788702066821
Fysisk beskrivelse
152 sider
Sprog
Dansk
Materialetype
Bog