Tilbage
Bæredygtig madkultur
Af Ole Haubo Christensen
naturfagene fællesfagligt 7.-9. klasse - Elevbog
7.-9. klasse
Af Ole Haubo Christensen
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialetBæredygtig madkultur er et supplerende læremiddel til det fællesfaglige fokusområde Produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget i biologi, fysik/kemi og geografi 7.-9. klasse.
Bogen supplerer www.positivelyproduced.com/undervisningsmateriale, hvor du finder elevbog og lærervejledning med klikbare link til fordybelses, filmklip, og digital bladrebog til præsentation på storskærm.
Bæredygtig madkultur kan også hjemlånes i tysk udgave, Nachhaltige Esskultur, i mitCFU.
-
Biologi
-
Fællesfaglige fokusområder
-
-
Fysik/kemi
-
Fællesfaglige fokusområder
-
-
Geografi
-
Fællesfaglige fokusområder
-
Globalisering
-
Illustrator
Rasmus Juul
- Gå til Elevbog som bladrebog
- Gå til Kan også downloades på forlagets hjemmeside
- Gå til Lærervejledning som bladrebog
- Gå til Download tysk udgave på forlagets hjemmeside
- Hertil findes supplerende materiale på internettet
Udgiver
Positively Produced
Udgivelsesår
2020
Faustnummer
3 912 213 8
ISBN-nummer
9788797178133
Fysisk beskrivelse
30 sider
Sprog
Dansk
Materialetype
Bog