txtTheMaterialContains
Faget madkundskab (EtikÆstetik
Sundhedsbegreber)
Sundhed (Kost
Ernæring
Hygiejne)
Fødevarer (Fødevarer
Varedeklarationer, mærkninger og industrimad
Ressourcer og miljø
Samfund
(Fødevare)forbrug)
Madlavning (Grundmetoder
Fødevarers madfunktionelle egenskaber
smag og opfindsomhed)
Madkultur (Kulturbegreber og madkultur
Måltider
Madkulturhistorie
Madkulturgeografi)
Organisering og årsplaner (Rammer og forudsætninger
Læring, undervisning og tilrettelægning
Målsætning, indhold og evaluering
Årsplan, 1. undervisningsår
Årsplan, 2. undervisningsår)
Undervisningsforløb første år (Fødevarer og ernæring
Fødevarer og madfunktionelle egenskaber
Fødevarer og ernæring i kulturelt perspektiv
Hygiejne
Håndværk og grundteknikker
forbrug - et kritisk madvalg)
Undervisningens andet år (Historie
Verdenskøkkener
Sundhed
Måltider)
NotLoggedIndHeadline
NotLoggedIndDescriptionForfatter
Annelise Terndrup Pedersen
Helle Brønnum Carlsen
Helle Brønnum Carlsen
Illustrator
Andreas Erstling
Mine Neumann
Mine Neumann
Udgiver
Akademisk Forlag
Udgivelsesår
2014
Faustnummer
5 125 469 4
ISBN-nummer
9788711345634
Fysisk beskrivelse
403 sider
Sprog
Dansk
Materialetype
Bog