Tilbage
Opdelt i kapitler efter fødevaregrupperne. Hvert kapitel fokuserer på næringsindhold, opbygning, smag, opbevaring, hygiejne og tilberedning. Suppleret med opgaver der støtter op om teorien, samt en række opskrifter relateret til fødevaren.
OBS: Dette er et informationsmateriale til dig - det må ikke bruges i din undervisning
GoCook - 100% din ret
bogen til madkundskab
4.-7. klasse
Opdelt i kapitler efter fødevaregrupperne. Hvert kapitel fokuserer på næringsindhold, opbygning, smag, opbevaring, hygiejne og tilberedning. Suppleret med opgaver der støtter op om teorien, samt en række opskrifter relateret til fødevaren.
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialetIllustrator
David Bering
Gorm Wisweh
Ole Steen Pedersen
Thomas Hergaard
Gorm Wisweh
Ole Steen Pedersen
Thomas Hergaard
Redaktør
Bente Svane Nielsen
Birthe Kyhn
Malene Østergaard Loft
Birthe Kyhn
Malene Østergaard Loft
- Gå til Hertil findes internetside
- Hertil findes supplerende materiale og lærervejledning på internettet
- Heri QR-koder til film
Udgiver
Coop Skolekontakten
Udgivelsesår
2015
Faustnummer
5 202 846 9
ISBN-nummer
9788764205565
Fysisk beskrivelse
96 sider
Sprog
Dansk
Materialetype
Bog