Tilbage
Opdelt i kapitler efter fødevaregrupperne. Hvert kapitel fokuserer på næringsindhold, opbygning, smag, opbevaring, hygiejne og tilberedning. Suppleret med opgaver der støtter op om teorien, samt en række opskrifter relateret til fødevaren.
MaterialOnlyForInformation
GoCook - 100% din ret
bogen til madkundskab
4.-7. klasse
Opdelt i kapitler efter fødevaregrupperne. Hvert kapitel fokuserer på næringsindhold, opbygning, smag, opbevaring, hygiejne og tilberedning. Suppleret med opgaver der støtter op om teorien, samt en række opskrifter relateret til fødevaren.
NotLoggedIndHeadline
NotLoggedIndDescriptionIllustrator
David Bering
Gorm Wisweh
Ole Steen Pedersen
Thomas Hergaard
Gorm Wisweh
Ole Steen Pedersen
Thomas Hergaard
Redaktør
Bente Svane Nielsen
Birthe Kyhn
Malene Østergaard Loft
Birthe Kyhn
Malene Østergaard Loft
- lblGoTo Hertil findes internetside
- Hertil findes supplerende materiale og lærervejledning på internettet
- Heri QR-koder til film
Udgiver
Coop Skolekontakten
Udgivelsesår
2015
Faustnummer
5 202 846 9
ISBN-nummer
9788764205565
Fysisk beskrivelse
96 sider
Sprog
Dansk
Materialetype
Bog