Tilbage
Mad i gamle dage
Af Pernille Obitz Mathiessen
OBS: Dette er et informationsmateriale til dig - det må ikke bruges i din undervisning
De små fagbøger Mad i gamle dage
2.-7. klasse
[LL]
Af Pernille Obitz Mathiessen
Materialet indeholder
Mad gennem tiderneOldtiden
Stor fest på slottet
Bondens mad
Konservering
Hvor kom maden fra?
Til bords
Kokkepigen
Kogekonen
Højtider
Madpakken
Husmoderen
2. verdenskrig
Maskinerne kommer!
Mikro-makro og fondue
Mad i dag
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialet
Forlaget skriver: Vores mad har ændret sig meget gennem tiderne. Engang måtte man tage på jagt for at få mad på bordet, man måtte kæmpe for det daglige måltid. Til andre tider var der overflod af mad - især på de riges bord. Læs også om kokke-piger og koge-koners arbejde, om mad i krigs-tid og gamle nordiske mad-retter.
-
Dansk
-
Læsning
-
-
Historie
-
Historiebrug
-
Kildearbejde
-
- Hertil findes opgaver på seriens hjemmeside
Udgiver
Gyldendal
Udgivelsesår
2016
Faustnummer
5 273 280 8
ISBN-nummer
9788702204025
Fysisk beskrivelse
36 sider
Sprog
Dansk
Materialetype
Bog