Du er ikke logget ind
Del
Tilbage
Billede af materialet Eksperimenter i madkundskab
Bog
MaterialOnlyForInformation
Eksperimenter i madkundskab
Lærerens håndbog






Side
af

NotLoggedIndHeadline

NotLoggedIndDescription
Materialeplatformens logo

Forlaget skriver: I denne bog finder du en række simple forsøg, der kan anvendes i valgfaget madkundskab. Eleverne lærer at arbejde naturvidenskabeligt ved at opstille hypoteser og afprøve disse gennem eksperimenter. De enkelte forsøg kan kobles til en variation af undervisningsforløb, og i bogen finder du forslag til færdigheds- og vidensområder, de kan indgå i.I faghæftet for valgfaget Madkundskab har det at eksperimentere fået en særlig rolle. Specielt inden for kompetenceområdet "Madlavning", hvor der både er fokus på eksperimenterende madlavning og eksperimenter med madens gastro fysisk-kemiske egenskaber. En eksperimenterende og undersøgende tilgang til læring gør eleverne i stand til at bruge den tilegnede viden i andre sammenhænge. Eksempelvis kan et forsøg med piskefløde give eleverne en bedre forståelse for, hvordan man producerer smør eller gøre dem nysgerrige på, hvorfor fløden kan blive til skum. En sådan viden kan netop være brugbar, når der skal piskes fløde til lagkagen eller laves en iscreme.Sættet omfatter Håndbog og Ressourcebog.

Forfatter
Camilla Damsgaard
Susanne Tønneskov Hansen
Illustrator
Steen Nielsen
Udgiver
Meloni
Udgivelsesår
2021
Faustnummer
6 203 523 4
ISBN-nummer
9788771501483
Fysisk beskrivelse
72 sider
Sprog
Dansk
Materialetype
Bog