Du er ikke logget ind
Del
Tilbage
Billede af materialet Fra ursuppe til functional food
Udefineret
Ind i biologien
Fra ursuppe til functional food
9. klasse

Af Mogens Riis

Forlaget skriver: Nu er alle tre elevbøger til 9. klasse udkommet
Økosystemer - Livsstil og sundhed - Fra ursuppe til functional food.
Fra ursuppe til functional food omhandler
- Livets opståen.
- Cellen.
- Fra genernes opståen i ursuppen til moderne bioteknologi.
- Etiske spørgsmål i forbindelse med den moderne bioteknologi.
Det faglige stof er fordelt på tre hovedområder:
• Evolution - fra encelle prokaryoter og eukaryoter til flercellede organismer.
• Cellens og dens arbejde - herunder celledelinger, mitose og meiose, kromosomer, gener, DNA, RNA og proteinsyntesen.
• Biologiens anvendelse - hvordan ny biologisk viden om mikroorganismer og cellers bygning og funktion kan anvendes, om stamceller, kloning, gensplejsning, udvikling af ny medicin og ernæringsforbedrende fødevarer.


"Fra ursuppe til functional food" er en del af

Serie
Ind i biologien

Side
af

Log ind og få adgang

Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialet
Forfatter
Arne Bjerrum
Elisabeth Dannesboe
Finn Sandby Hansen
Mogens Riis
Udgiver
LINDHARDT OG RINGHOF FORLAG A/S
Udgivelsesår
2006
Faustnummer
CFUMAT1041708
ISBN-nummer
978-87-23-01720-8
Materialetype
Bog