Du er ikke logget ind
Del
Tilbage
Billede af materialet Fra ursuppe til functional food. Lærervejledning
Udefineret
Ind i biologien
Fra ursuppe til functional food. Lærervejledning
9. klasse

Af Elisabeth Dannesboe

Forlaget skriver: Ud over de fyldige kommentarer til de enkelte afsnit i elevbogen indeholder vejledningen følgende til fri kopiering:
• Elevopgaver.
• Transparentforlæg i farve.
• Vigtige ord og begreber. Hvert kapitels svære begreber med forklaring er samlet på hver sin kopiside til støtte for eleven.
• Alle kopiark er samlet på en cd som pdf filer, klar til print eller brug via pc til visning på whiteboard.
Endvidere indeholder vejledningen oversigt over trinmålene efter 9. klasse samt information om, hvorledes grundbøgerne fra 7.-9. klasse tilsammen dækker disse trinmål.


"Fra ursuppe til functional food. Lærervejledning" er en del af

Serie
Ind i biologien

Side
af

Log ind og få adgang

Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialet
Forfatter
Arne Bjerrum
Elisabeth Dannesboe
Finn Sandby Hansen
Mogens Riis
Udgiver
LINDHARDT OG RINGHOF FORLAG A/S
Udgivelsesår
2007
Faustnummer
CFUMAT1042511
ISBN-nummer
978-87-23-02028-4
Materialetype
Bog