Tilbage
Serie
Den madkulturelle mulepose til rejsen fra 0.-9.klasse
Den madkulturelle mulepose til rejsen fra 0.-9.klasse
Mulepose 2. årgang. Den æstetiske kartoffel
Af Pernille Maria Trochmann
Forlaget skriver: Dette undervisningsforløb er en del af et samlet materiale der er udarbejdet i projektet: Den madkulturelle mulepose til rejsen fra 0.-9.klasse. Målet med projektet er at udvikle undervisningsmaterialer og eksemplariske undervisningsforløb i et tværprofessionelt samarbejde og at udvikle en god kultur for det fælles måltid. Dette materiale omfatter undervisningsforløbet udviklet til 2.årgang.Eleverne i 2. klasse skal lære om kartoflen gennem æstetiske læringsprocesser.Eleverne skal følge kartoflens liv fra at den bliver lagt, til den spises og eller bruges kreativt. De skal se, smage og opleve kartoflen på forskellige måder.De skal bruge danskfagets værktøjer til at lave opgaver, udtrykke sig omkring kartoflen og beskrive dens færd fra læggekartoffel, til lille knold, til mad og redskab. Eleverne skal også bruge matematiske færdigheder til at beskrive kartoflen med tal og de skal bruge deres madkundskabsfaglige færdigheder til at fremstille mad med kartoflen, som nydes i et fælles måltid.
Mulepose 2. årgang. Den æstetiske kartoffel
2. klasse
Af Pernille Maria Trochmann
Forlaget skriver: Dette undervisningsforløb er en del af et samlet materiale der er udarbejdet i projektet: Den madkulturelle mulepose til rejsen fra 0.-9.klasse. Målet med projektet er at udvikle undervisningsmaterialer og eksemplariske undervisningsforløb i et tværprofessionelt samarbejde og at udvikle en god kultur for det fælles måltid. Dette materiale omfatter undervisningsforløbet udviklet til 2.årgang.Eleverne i 2. klasse skal lære om kartoflen gennem æstetiske læringsprocesser.Eleverne skal følge kartoflens liv fra at den bliver lagt, til den spises og eller bruges kreativt. De skal se, smage og opleve kartoflen på forskellige måder.De skal bruge danskfagets værktøjer til at lave opgaver, udtrykke sig omkring kartoflen og beskrive dens færd fra læggekartoffel, til lille knold, til mad og redskab. Eleverne skal også bruge matematiske færdigheder til at beskrive kartoflen med tal og de skal bruge deres madkundskabsfaglige færdigheder til at fremstille mad med kartoflen, som nydes i et fælles måltid.
"Mulepose 2. årgang. Den æstetiske kartoffel" er en del af
Serie
Den madkulturelle mulepose til rejsen fra 0.-9.klasse
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialetIllustrator
Grafisk design Madsen
Redaktør
Projektkoordinator Rikke Thrane
Udgiver
Svendborg Kommune
Udgivelsesår
2021
Faustnummer
CFUMAT1121452
Materialetype
Bog