Du er ikke logget ind
Del
Tilbage
Billede af materialet Kød
Bog
Tænkepauser
Kød

Af Jonatan Leer

Forlaget skriver: De fleste af os elsker kød, og bare tanken om fedtdryppende steaks får munden til at løbe i vand. Men kød er ikke så uskyldig en næringskilde, som supermarkederne gerne vil bilde os ind. Millioner af dyr får hver dag en boltpistol for panden og en tur gennem kødhakkeren for at tilfredsstille vores kødelige lyster, og spørgsmålet om frikadeller eller ej bringer altid blodet i kog hos gud og hvermand. Det er vist på tide, at Jonatan Leer, kødæder med samvittighedskvaler ved Aarhus Universitet, giver os ren besked om, hvad det er ved kødet, der får safterne til at stige.


"Kød" er en del af

Serie
Tænkepauser

Side
af

Log ind og få adgang

Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialet
Udgiver
AARHUS UNIVERSITETSFORLAG A/S
Udgivelsesår
2018
Faustnummer
CFUMAT1123436
ISBN-nummer
9788771844887
Materialetype
Bog