Tilbage
Pædagogisk rækkevidde
Madkundskab for livet
Af Helle Brønnum Carlsen
Forlaget skriver: Når eleverne i madkundskab eksperimenterer med fødevarer, lærer de ikke bare at lave mad. De arbejder også med et videnskabeligt grundlag for at forstå, hvordan teori og praksis hænger sammen. Samtidig erfarer de, at deres valg af ingredienser både har æstetisk og etisk betydning. Derfor er madkundskab ikke kun for skolen, men for livet.
Madkundskab for livet
Af Helle Brønnum Carlsen
Forlaget skriver: Når eleverne i madkundskab eksperimenterer med fødevarer, lærer de ikke bare at lave mad. De arbejder også med et videnskabeligt grundlag for at forstå, hvordan teori og praksis hænger sammen. Samtidig erfarer de, at deres valg af ingredienser både har æstetisk og etisk betydning. Derfor er madkundskab ikke kun for skolen, men for livet.
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialetUdgiver
AARHUS UNIVERSITETSFORLAG A/S
Udgivelsesår
2023
Faustnummer
CFUMAT1131809
ISBN-nummer
9788775970070
Materialetype
Bog