Tilbage
Praxis
Danmarks dårligste burger
TV2
Cecilie Beck leger både med kødklister, maskinudbenet kyllingekød, oksehjerter, fedt, salt, vand, farvestoffer og kemisk aroma, når hun sammen med slagtermester Jens Munch skaber Danmarks billigste burgere og grillpølser. For at holde sig inden for lovens grænser undersøger Cecilie Beck i Fødevarestyrelsen, om det er lovligt at reklamere med, at der er kalvekød i pølserne, hvis der kun bruges 1% kalvekød. Det viser sig at være en vurderingssag, om kunden vil føle sig snydt, så hun tager chancen. Sammen med reklamefirmaet Mensch skabes et brand, Beck & Munch, der pakker og lancerer kødet på en gammeldags facon, der skal give kunden associationer i retning af tradition, nostalgi og kvalitet. Ved en fodboldkamp på Århus Stadion uddeles gratis smagsprøver, og overraskende nok er de fleste begejstrede for smagen. Til sammenligning uddeles også smagsprøver af slagtermester Munchs kvalitetspølser, men der er faktisk nogle af prøvesmagerne, der foretrækker smagen af det billige produkt! Cecilie Beck er dog først ved at tabe både næse og mund, da hun fortæller prøvesmagerne om, hvordan det billige kød er blevet til, og nogle af dem alligevel erklærer sig parat til ville vælge produktet, hvis det var til salg i et supermarked!
Danmarks dårligste burger
sundhedsmagasin med Cecilie Beck
5.-10. klasse
Ungdomsuddannelser
Voksenuddannelser
TV2
Cecilie Beck leger både med kødklister, maskinudbenet kyllingekød, oksehjerter, fedt, salt, vand, farvestoffer og kemisk aroma, når hun sammen med slagtermester Jens Munch skaber Danmarks billigste burgere og grillpølser. For at holde sig inden for lovens grænser undersøger Cecilie Beck i Fødevarestyrelsen, om det er lovligt at reklamere med, at der er kalvekød i pølserne, hvis der kun bruges 1% kalvekød. Det viser sig at være en vurderingssag, om kunden vil føle sig snydt, så hun tager chancen. Sammen med reklamefirmaet Mensch skabes et brand, Beck & Munch, der pakker og lancerer kødet på en gammeldags facon, der skal give kunden associationer i retning af tradition, nostalgi og kvalitet. Ved en fodboldkamp på Århus Stadion uddeles gratis smagsprøver, og overraskende nok er de fleste begejstrede for smagen. Til sammenligning uddeles også smagsprøver af slagtermester Munchs kvalitetspølser, men der er faktisk nogle af prøvesmagerne, der foretrækker smagen af det billige produkt! Cecilie Beck er dog først ved at tabe både næse og mund, da hun fortæller prøvesmagerne om, hvordan det billige kød er blevet til, og nogle af dem alligevel erklærer sig parat til ville vælge produktet, hvis det var til salg i et supermarked!
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialetBidragsyder
Cecilie Beck
Udgiver
TV2
Udgivelsesår
2010
Faustnummer
TV0000015026
Fysisk beskrivelse
TV-optagelse, 25 min
Sprog
Dansk
Materialetype
TV-udsendelse
Spilletid
25 min..
TV-dato
6. apr. 2010 kl. 20.35