Tilbage
Strøm (5)
Nordisk mad
DRKultur
Værten Rikke Frøbert møder den utrættelige gastronomiske iværksætter Claus Meyer, der var en af bagmændene bag det nye nordiske køkken, som resten af verden også har fået øje på. Vi bliver introduceret til bl.a. portulakker og bladbeder, som bliver hverdagskost for almindelige danskere. Den hæderkronede danske kok Mads Refslund fortæller om en ny stærk dansk madkultur, som er ved at vinde indpas. Og sidst men ikke mindst er vi med til at grave gamle danske grøntsager op, der indgår som nyt skarpt tilbehør i det trendy nye nordiske køkken.
Nordisk mad
Ungdomsuddannelser
Voksenuddannelser
DRKultur
Værten Rikke Frøbert møder den utrættelige gastronomiske iværksætter Claus Meyer, der var en af bagmændene bag det nye nordiske køkken, som resten af verden også har fået øje på. Vi bliver introduceret til bl.a. portulakker og bladbeder, som bliver hverdagskost for almindelige danskere. Den hæderkronede danske kok Mads Refslund fortæller om en ny stærk dansk madkultur, som er ved at vinde indpas. Og sidst men ikke mindst er vi med til at grave gamle danske grøntsager op, der indgår som nyt skarpt tilbehør i det trendy nye nordiske køkken.
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialetBidragsyder
Anders Jepsen
Christina Andreasen
Christina Martiny Moltke
Rikke Frøbert
Christina Andreasen
Christina Martiny Moltke
Rikke Frøbert
Udgiver
DRKultur
Udgivelsesår
2011
Faustnummer
TV0000019897
Fysisk beskrivelse
29 min, TV-optagelse
Materialetype
TV-udsendelse
Spilletid
29 min..
TV-dato
13. dec. 2011 kl. 20.30