Tilbage
Terra X
Madens historie ( 2 )
ZDF
Tysk dokumentarserie om madens kulturhistorie i 3 afsnit. Hvorfor spiser vi, hvad spiser vi og hvordan har vores mad udviklet sig? Stjernekok Christian Rach tager på en rejse gennem madens og madlavningens kulturhistorie. Denne gang ser han nærmere på hovedretten. Kød var traditionelt finere at spise igennem århundrederne. Tyskland er verdensmester i pølsefremstilling. Rach beskæftiger sig med århundredernes specielle ingredienser som bæver, odder, svaner, flamingoer eller påfugle. Han besøger et kloster, hvor han får indblik i traditionel vinproduktion.
Madens historie ( 2 )
hovedretter
9.-10. klasse
Ungdomsuddannelser
[S]
ZDF
Tysk dokumentarserie om madens kulturhistorie i 3 afsnit. Hvorfor spiser vi, hvad spiser vi og hvordan har vores mad udviklet sig? Stjernekok Christian Rach tager på en rejse gennem madens og madlavningens kulturhistorie. Denne gang ser han nærmere på hovedretten. Kød var traditionelt finere at spise igennem århundrederne. Tyskland er verdensmester i pølsefremstilling. Rach beskæftiger sig med århundredernes specielle ingredienser som bæver, odder, svaner, flamingoer eller påfugle. Han besøger et kloster, hvor han får indblik i traditionel vinproduktion.
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialet-
Tysk
-
Kultur og samfund
-
-
Ungdomsuddannelser
-
Faglige områder
-
Udgiver
ZDF
Udgivelsesår
2015
Faustnummer
TV0000033606
Fysisk beskrivelse
TV-optagelse, 44 min
Sprog
Tysk
Undertekster
Dansk
Materialetype
TV-udsendelse
Spilletid
44 min..
TV-dato
12. apr. 2015 kl. 19.30