Tilbage
The Secrets of Your Food ( 2 )
BBC Earth
Eng. dok. Michael Mosley og James Wong udforsker de sanser, der gør vores mad spændende for os at smage. Fra lækre jordbær, der bedrager os til at tro, at de er sødere end de egentlig er, til det velsmagende franske havsalt kombineret med karamel, der glæder vores smagsløg. Sammen udfolder de den evolutionære historie om vores mad og vores smags- og lugtesanser.
I dette afsnit får vi indblik i nogle af de vigtigste og mest brugte fødevarer, og Michael og James viser os en helt ny måde at tænke smag på.
A Matter of Taste
7.-10. klasse
Ungdomsuddannelser
Voksenuddannelser
BBC Earth
Eng. dok. Michael Mosley og James Wong udforsker de sanser, der gør vores mad spændende for os at smage. Fra lækre jordbær, der bedrager os til at tro, at de er sødere end de egentlig er, til det velsmagende franske havsalt kombineret med karamel, der glæder vores smagsløg. Sammen udfolder de den evolutionære historie om vores mad og vores smags- og lugtesanser.
I dette afsnit får vi indblik i nogle af de vigtigste og mest brugte fødevarer, og Michael og James viser os en helt ny måde at tænke smag på.
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialet-
Engelsk
-
Temaer
-
-
Ungdomsuddannelser
-
Faglige områder
-
Producer
Gideon Bradshaw
Vært
James Wong
Michael Mosley
Michael Mosley
Udgiver
BBC Earth
Udgivelsesår
2021
Faustnummer
TV0000124792
Fysisk beskrivelse
TV-optagelse, 52 min
Sprog
Engelsk
Undertekster
Dansk
Materialetype
TV-udsendelse
Spilletid
52 min..
TV-dato
28. jun. 2021 kl. 14.05