Tilbage
Serie
De grønne pionerer
I 2050 vil omkring 80 procent af verdens befolkning bo i eller omkring byerne. Vil landområderne så blive overtaget af intensive storlandbrug i en verden, der allerede lider under store mængder kunstgødning, giftigt grundvand og forurenede floder? Burde vi gribe i egen barm og spise lokalt økologisk i stedet for de standardiserede globale fødevarer? Tre grønne pionerer er bevis på, at løsningen kan være rimelig enkel. Den belgiske kok Philippe Renard har revolutioneret kantinekøkkenet uden nævneværdige prisstigninger. Jean Guy Henckel har i Frankrig vist vejen til fødevareproduktion i byerne, og polske Dagmara Bienkowska har pustet nyt liv i et landområde i Polen ved at overtale landmændene til at satse på det lokale marked. Hendes engagement begyndte med en kogebog!
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialetUdgiver
DRKultur
Faustnummer
CFUSERIE_De_grønne_pionerer