Du er ikke logget ind
Del
Tilbage
Serie
Madnørderne

Madserie i 10 afsnit. Sprøde, varme nuggets er altid et hit. Men kan man lave sine egne nuggets præcis som dem fra fastfood-kæderne? Det tester madnørd og youtuber Jacob Jørgsholm. Køkkenchefen Emilie Qvist Kjærgaard vil høste tang i Limfjorden og lave næringsrig og klimavenlig mad af den. Og så giver slagter Michael Museth tips og tricks til en friskbagt, hjemmelavet leverpostej. I 'Madnørderne' kan du møde nogle af de mest passionerede og nørdede mennesker i Danmark, der alle brænder for madlavning. De vil inspirere dig til at gå på opdagelse ude i naturen og hjemme i dit køkken.
Side
af

Log ind og få adgang

Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialet


Blæksprutte, æblemost og manakish ( 7 )
DR1

Falafler, gin og tonic og hybenmarmelade ( 4 )
DR1

Fish'n'chips, røg-øl og æblechutney ( 2 )
DR1

Kardemommesnurrer, bacon og græskar ( 5 )
DR1

Nuggets, leverpostej og tang ( 1 )
DR1

Pita kebab, bryggeri og ål ( 9 )
DR1

Pærecocktail, kåldolmere og svampe ( 6 )
DR1

Snegle, maskeret blomkål og ny brødovn ( 8 )
DR1

Surdejsbrød, tonic og tarteletter ( 3 )
DR1

Udgiver
DR1
Faustnummer
CFUSERIE_Madnørderne