Tilbage
Serie
To kokke og nogle fisk
Dansk madserie. Mere end 90 procent af vores fisk eksporteres, og danskerne spiser til gengæld opdrætslaks og torsk fra Norge. Det skal der laves om på. Så de to fiske-elskende TV-kokke Magnus Sonne og Gorm Wisweh tager rundt i sommerlandet og fanger nogle af verdens bedste fisk. Efterfølgende konkurrerer de om at lave den bedste fiskeret til et udvalgt publikum. De laver blandt andet mad til spejdere, mormødre, bikere, pensionister, udsatte unge og cheerleaders. Og de tager til Bornholm, København, Hvide Sande, Fanø, Korsør og Fyn. Det er en svær opgave, for det er langt fra alle, de serverer for, der kan lide fisk. Så de får masser af modstand, når de med deres transportable køkkener forsøger at få danskerne til at spise fisk.
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialetUdgiver
TV2 Danmark
Faustnummer
CFUSERIE_To_kokke_og_nogle_fisk