Findes ikke i udlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  1. til 9. klasse Materialesæt 
Huskeseddel:
Emma
Rytmeboks, materialesæt
Musik

Indholdsbeskrivelse:
Materialesættet er et samlet sæt, men materialerne kan anvendes efter den enkelte læreres behov. De boglige materialer i kassen er tænkt som inspirationsmateriale til læreren. Der er inspirationsmateriale på alle niveauer fra første til 6 klassetrin og til valgfag i musik.


Pædagogisk note:
Musikalsk/rytmisk udfoldelse styrker elevens kompetencer. Materialesættet indeholder forskellige rytmeinstrumenter til ca. 30 elever. Det giver basis for at kunne arbejde intensivt med musiske grundbegreber som f.eks. puls, rytme, dynamik og imitation. Elementer som bruges i vores daglige kontakt og kommunikation. Rytme og bevægelse fremmer elevens motorik og styrker fornemmelse for sprogrytme. Den pædagogiske anvendelse af materialesættet kan opfylde følgende trinmål for musik: Trinmål efter 2. klasse Musikudøvelse - 1. anvende forskellige musikinstrumenter som ledsagelse til leg og sang - 2. deltage i sammenspil med enkle rytmiske og melodiske figurer - 3. anvende notation til rytme og lyd. Trinmål efter 4. klasse Musikudøvelse - 1. anvende musikinstrumenter fra forskellige instrumentgrupper i enkle sammenspilsarrangementer - 2. deltage i sammenspil med varierede rytmer og stemmeforløb - 3. anvende notation som hjælp til at forstå den rytmiske eller melodiske udvikling i en enkelt stemme. Trinmål efter 6.- klasse Musikudøvelse - 1. anvende et bredt udvalg af musikinstrumenter fra forskellige instrumentgrupper i sammenspil - 2. deltage i sammenspil i forskellige stilarter - 3. anvende notation som hjælp til at få overblik over sammenhæng og formforløb i et musikstykke med flere stemmer.

Målgruppe:
  • Materialet anvendes til musik, tværfaglige projekter, teater

Supplerende materialer:

Fysisk beskrivelse:
  • 1 sæt består af 5 kasser

Klassetrin:
1. til 9. klasse.

Anvendelsesklausul:
Materialet kan lånes i 4 uger

Udgiver: Center for Undervisningsmidler, København
Udgivelsesår: 2011
Faust nr.: 9 000 093 4
DK5:

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...