Matematik
Tværgående temaer
Bevægelse

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  3. til 7. klasse Materialesæt 
Huskeseddel:
Emma
Matematikterningen - Izak9

Indholdsbeskrivelse:
Izak9 er en nyhed fra firmaet Qubizm. Det er 3D matematik for primært mellemtrinnet. Sættet består af 27 farvede terninger, der viser forskellige kombinationer af farver, tal og former. Terningerne er udført i hård plastik, og den virkelige gevinst ved produktet ligger i det medfølgende e-lærings- materiale, som involverer de to sjove lærerfigurer Abacus og Helix, der guider børnene gennem en række interaktive læringsmoduler. Produktet består af 27 farvede terninger, der viser forskellige kombinationer af farver, tal og form. Den er ledsaget af e-læringsmateriale, der involverer to animerede undervisere, Abacus og Helix (vist nedenfor), der hjælper børnene gennem en række interaktive læringsmoduler. Sættet af terninger kan anvendes med eller uden softwaren.


Pædagogisk note:

Søren Søndergaard Thisted
Hvad enten du bruger terningerne alene eller sammen med softwaren, er teamwork, debat og tilpasningsevne en naturlig del af aktiviteten. Matematikopgaverne løses på en sjov og tre-dimensionel måde via det universielle matematik- sprog, og sværheds-graden kan tilpasses efter elevernes resultater og niveau. Abacus og Helix hjælper med en række uforudsigelige og randomiserede opgaver, som underviseren kan målrette til den enkelte elevs niveau og indsatsområder. Izak9 udmærker sig desuden ved at tilbage-holdende elever, får bedre mulighed for at komme til orde i problemløsningsprocessen.
Problem og løsning...
Matematik mangler nye ressourcer til at supplere den traditionelle undervisning. Der findes mange onlinetilbud, men Izak9 udmærker sig bl.a. ved at kombinere et fysisk produkt med e-læringsmateriale. Og Izak9 fungerer desuden fint uden e-læringsdelen.

Form og genre:
Digitalt udstyr

Supplerende materialer:

Fysisk beskrivelse:
  • 1 Kasse

Sprog:
  • Dansk

Klassetrin:
3. til 7. klasse.

Anvendelsesklausul:
  • Udlånsmaterialer
    • Der kan maksimalt bookes 1 eksemplarer af materialet.
    • Materialet kan lånes i 30 arbejdsdage.
Antal i afdelinger:
  • 3 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgiver: Qubizim
Udgivelsesår: 2014
Faust nr.: 9 987 356 0
DK5:
Pædagogisk note: Søren Søndergaard Thisted

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...