Dansk
Fortolkning
Æstetiske tekster/Litteratur
Romaner
Dansk
Læsning
Tekster

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  2. til 5. klasse e-bog 
Huskeseddel:
Emma
Otto er et næsehorn

Indholdsbeskrivelse:
Topper finder en magisk blyant. Det han skriver med den, forsvinder igen. Det skal hans ven Viggo se. Topper tegner et næsehorn på væggen, men nu sker der noget ganske andet!


Pædagogisk note:

Louise Duus Skovbjerg
Underholdende højtlæsningsbog til indskolingen og som selvstændig læsning for de dygtigste læsere fra 2. klasse. Bogen kan f.eks. indgå i et forfatterskabsforløb om Ole Lund Kirkegaard, hvor andre bøger af samme forfatter kan inddrages, herunder Hodja fra Pjort, Lille Virgil, Gummi Tarzan, Albert og Orla Frøsnapper. Nogle af lærebogssystemerne og fagportalerne har også udarbejdet undervisningsforløb til ovennævnte titler. Derudover er det muligt at streame filmatisering af flere af værkerne.
I arbejdet med "Otto er et næsehorn" fokuseres i både vejledningen og CFU-overlay på udvikling af elevernes fortolkningskompetence og fremstillingskompetence. Der lægges op til arbejdet med sproglige opgaver inden for meddigtning, lydord, ordsprog, personskildring, komposition og genre. Derudover vil det være oplagt at introducere eleverne for tegne- og skriveaktiviteter med fokus på Ole Lund Kirkegaards naivistisk tegnede børneunivers.

  • CFU Danmark
    Dansk: 1., 2. kl.
    Dansk: 1., 2. kl.


Sprog:
  • Dansk

Klassetrin:
2. til 5. klasse.

Antal i afdelinger:
  • Ubegrænset antal
Udgiver: Gyldendal
Udgivelsesår: 2011
CFU ID nr.: CFUEBOG1075641
ISBN: 9788702125092
DK5:
Pædagogisk note: Louise Skovbjerg
Pædagogisk overlay: Louise Skovbjerg
Pædagogisk vejledning: Louise Skovbjerg

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...