Dansk
Fortolkning
Æstetiske tekster/Litteratur
Drama
Dansk
Temaer
Identitet
Dansk
Temaer
Kærlighed
Dansk
Temaer
Relationer - venner og familie
Dansk
Temaer
Ungdom

Findes ikke i udlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  8. til 10. klasse Ungdomsuddannelser e-bog 
Huskeseddel:
Emma
Skam (sæson 4)
Sana
råmanus

Indholdsbeskrivelse:
Drama. Råmanuskriptet til fjerde sæson af Skam. Denne sæson handler om stærke og seje Sana, der kæmper med at finde sin egen vej, hvor der både er plads til forskellige kulturer, sin stærke personlighed, og kærlighed.

Andre formater:
Findes også som bog


Pædagogisk note:

Trine Ferdinand
Med tanke på at drama er obligatorisk på pensumlisten i dansk i 9. klasse, er det oplagt at arbejde med manusbøgerne til tv-serien SKAM. De giver nemlig et unikt indblik i skabelsesprocessen bag den banebrydende ungdomsserie. En serie, som samtidig har den dybde, og de lag, symboler og referencer, som gør den ideel til fortolkning i dansk. I manus-bøgerne får vi lov til at kigge ind i hovedet på den kreative manuskriptforfatter og instruktør Julie Andem og se, hvordan hun har tænkt universet helt fra start. Bøgerne indeholder flere interessante elementer som råmanuskriptet, scener, som aldrig kom med, håndtegnede mindmaps og epiloger, der viser, hvad der skete med karaktererne efter sæsonen var slut. Alt sammen guf at dykke ned i for både elever og dansklærere. Der er en litteraturguide til alle 4 manusbøger.

  • Gyldendal
    Dansk: 7., 8., 9., 10. klasse
    Dansk: 7., 8., 9., 10. klasse

Sprog:
  • Dansk
  • Norsk (orginal)

Klassetrin:
8. til 10. klasse.
Ungdomsuddannelser

Udgiver: Høst
Udgivelsesår: 2019
CFU ID nr.: CFUEBOG1113884
ISBN: 9788763862226
DK5:
Oversætter: Eskil Hein
Pædagogisk note: Trine Ferdinand

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...