Dansk
Fortolkning
Æstetiske tekster/Litteratur
Krimi
Dansk
Fortolkning
Æstetiske tekster/Litteratur
Romaner
Dansk
Temaer
Identitet
Dansk
Temaer
Ondskab

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  8. til 10. klasse Online  Lydfortælling  Lydbog 
Huskeseddel:
Emma
Byttedyr

Indholdsbeskrivelse:
I Byttedyr rejser vi med Wilma til Florida, hvor hun skal være udvekslingsstuderende i et år. Fra første side hviler en dyster og foruroligende stemning over bogen, da vi fra en kort prolog ved, at opholdet ender katastofalt, og at Wilma fortæller os historien i flash back fra en fængselscelle.


Pædagogisk note:

Mette Bechmann Westergaard
"Byttedyr" er den slags lydbog, vi kunne kalde en lydfortælling. Oplæserens formidling af teksten ledsages nemlig af underlægningsmusik, som er med til at understøtte thriller-genren og den farefulde stemning i bogen.
I CFU har vi udarbejdet lydbogsrammer med lyttefortåelsesstrategier, som man kan lade sig inspirere af, når man som dansklærer skal sætte "lytteraturen" i scene. Man kan læse meget mere om dette herunder i bjælken "Vejledninger til materialet". Her findes både selve lydbogsrammen og en vejledning i brugen af den. I den tilhørende kapitelmærkning kan du finde en guidet vej gennem lydbogsrammen, som passer særligt godt til netop "Byttedyr" (Lyt til et anslag (1.B), Lyttebingo (2E), Lyt og tegn (2C), Lyde i lag (3B), Giv stemme til en person (3C), Ydre og indre konflikter (3E), Læseteater (4A) og Mine lyttestrategier (5A). Du kan også lade dig inspirere af de pædagogiske vejledninger, der er udarbejdet til den fysiske bogversion af "Byttedyr".

 • CFU Danmark
  Dansk: 8., 9., 10. kl.
  Dansk: 8., 9., 10. kl.
  Pædagogisk vejledning i brugen af lydbøger
  Pædagogisk vejledning i brugen af lydbøger
  Lydbogsramme - udskoling
  Lydbogsramme - udskoling


Form og genre:
Lydbog | Lydfortælling

Fysisk beskrivelse:
 • 6 t., 5 min.

Sprog:
 • Dansk

Klassetrin:
8. til 10. klasse.

Antal i afdelinger:
Udgiver: Gyldendal
Udgivelsesår: 2021
CFU ID nr.: CFULYD1128428
ISBN: 9788702311501
Spilletid: 365 min.
DK5:
Indlæser: Filippa Suenson
Pædagogisk note: Mette Bechmann Westergaard
Pædagogisk vejledning: Marie Elmegaard
Mette Bechmann Westergaard

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...