Dansk
Fortolkning
Andre æstetiske tekster/multimodale
Dokumentarfilm
Dansk
Fortolkning
Andre æstetiske tekster/multimodale
Dokumentarprogram

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  4. til 10. klasse Ungdomsuddannelser Voksenuddannelser Online  Podcast 
Huskeseddel:
Emma
Kulturen på P1

Indholdsbeskrivelse:
Kulturen på P1 er programmet, der oplever kulturen med både hjerte og hjerne og åbner døre til begejstring, indsigt og eftertanke. Hovedemnet i dag er Storbritannien men på mange forskellige måder.


Pædagogisk note:

Dorte Haraldsted Mortensen
Lyt til fanfiktionens historie i Christina Hansons radioindslag knap 10 min. inde i 'Kulturen på P1'. Find hurtigt stedet ved at vælge CFU-kapitelsæt under afspilning. Bliv klogere på genren universfanfiktion med lydsporet fra Sherlock Holmes, Star Treck og Harry Potter i ørene. Find ud af, hvorfor fanfiktion hitter blandt unge, og hvor de deler deres egne historier til et stort publikum. Hvor kendte universer fra tv, film og bøger er omdrejnings punktet i universfanfiktion, er berømtheder som Justin Bieber populær, når de unge skriver idol-fanfiktion. Her skriver unge fx om fiktive møder med deres største idoler. I radioudsendelsen formilder værten beskrivende fakta om genren fanfiktion på en bund af velvalgt og stemningsskabende musik og lydklip fra film. Brug indslaget som inspiration, hvis I selv skal producere en podcast om et emne eller en genre på en levende måde.


Form og genre:
Dokumentar | Podcast

Fysisk beskrivelse:
  • Podcast, 58 min

Sprog:
  • Dansk

Klassetrin:
4. til 10. klasse.
Ungdomsuddannelser, Voksenuddannelser

Udgiver: P1
Udgivelsesår: 2022
CFU ID nr.: CFURADIO1117494
Spilletid: 58 min.
DK5:
Pædagogisk note: Dorte Haraldsted
Vært: Jesper Degn

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...