Geografi
Jordkloden og dens klima
Klimaændringer
Geografi
Jordkloden og dens klima
Vejr og klima

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  7. til 10. klasse Ungdomsuddannelser Voksenuddannelser Online 
Huskeseddel:
Emma
Explainer (Sæson 2023)
Derfor er du ligeglad med klimakrisen

Indholdsbeskrivelse:
Derfor er du ligeglad med klimakrisen Den største trussel mod klimaet er ikke manglende teknologi eller uambitiøse klimamål. Ifølge flere forskere er det nok nærmere menneskets psykologi, der er det store problem. For selvom en brændende koala eller dødelige mudderskred ikke er rare at se på, så har mange af os en tendens til automatisk at kigge den anden vej - men hvordan kan det være?


Pædagogisk note:

Mette Bechmann Westergaard
En explainer er en informativ video, der kort og præcist forklarer et emne eller et begreb - en slags multimodalt leksikonopslag. Explainere er derfor gode at bruge i undervisningen som et anslag til arbejdet med et emne eller som supplement til mere traditionelle fagtekster. Det vil også være oplagt at lade eleverne producere explainere som en del af deres læreproces. Her kan explainer-samlingen i mitcfu fungere som modeltekster, eleverne kan læne sig op ad.

Form og genre:
Dokumentar

Fysisk beskrivelse:
  • TV-optagelse, 8 min

Sprog:
  • Dansk

Undertekster:
  • Dansk

Klassetrin:
7. til 10. klasse.
Ungdomsuddannelser, Voksenuddannelser

Antal i afdelinger:
Udgiver: DR1
Udgivelsesår: 2023
CFU ID nr.: CFUTV1132685
Spilletid: 8 min.
DK5:
Pædagogisk note: Mette Bechmann Westergaard
Tilrettelægger: Camilla Stage

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...