Dansk
Fortolkning
Æstetiske tekster/Litteratur
Romaner
Dansk
Temaer
Mobning

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  7. til 10. klasse Ungdomsuddannelser papirbog  Nota 
Huskeseddel:
Emma
Jeg er Albert Storm
måske en historie

Indholdsbeskrivelse:
Roman om en dreng, der forsvinder på en ø sammen med en skygge og et helt hus og også lidt om at fortælle historier.Pædagogisk note:

Martin Bach Poulsen
På en ø bor Albert Storm og hans bror Benjamin. Men Benjamin er forsvundet. Måske kidnappet? Og en dag forsvinder et helt hus. Albert søger hjælp hos veninden Annika. Men er der noget overnaturligt på spil, er folk på øen ved at blive gale, eller ...?
En bog som hele tiden rokker ved læserens forestilling om, hvad der kommer til at ske, så der arbejdes primært med tekstforståelse og fortolkningskompetencen.
Bogen har en leg med sproget og spændingsopbygning, som fastholder eleverne. De får hele tiden nye brikker, som udfordrer elevernes læsning og forståelse af handlingen undervejs. Det kræver at de danner nye inferenser og giver mange muligheder diskussioner og refleksioner hos eleverne.
Der lægger op til at arbejde med temaer som: familieliv- og roller, sorg, at være anderledes og sensitiv, og mobning. Bogen lægger også op til overliggende eksistentielle temaer/begreber, som virkelighedsopfattelse kontra fantasi, filosofiske overvejelser om liv og død og hvornår eksisterer en historie? Er det når den bliver oplevet, når den bliver fortalt eller når den bliver skrevet ned?

 • CFU Danmark
  Dansk: 7., 8., 9., 10. kl.
  Dansk: 7., 8., 9., 10. kl.

Materialet findes på Nota:

Fysisk beskrivelse:
 • 183 sider

Sprog:
 • Dansk

Klassetrin:
7. til 10. klasse.
Ungdomsuddannelser

Anvendelsesklausul:
 • Udlånsmaterialer
  • Der kan bookes ubegrænset mange eksemplarer af materialet.
  • Materialet kan lånes i 30 arbejdsdage.
Antal i afdelinger:
 • 93 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgiver: Jensen & Dalgaard
Udgivelsesår: 2018
Faust nr.: 5 476 972 5
ISBN: 9788771514391
DK5:
Pædagogisk note: Martin Bach Poulsen
Pædagogisk vejledning: Martin Bach Poulsen

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...