Kristendomskundskab/religion
Bibelske fortællinger
Det Gamle Testamente
Moses

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  0. til 5. klasse Materialesæt 
Huskeseddel:
Emma
Fortællepose - Det gamle Testamente

Indholdsbeskrivelse:
Materialesættet består af 4 ens fortælleposer med fortællinger fra Det gamle Testamente (eller den jødiske Torah) samt 1 vejledning på engelsk. Desuden 2 bøger, 1 af hver: Børnebibelen og Sigurd fortæller bibelhistorier. Fortællingerne omfatter perioden fra Moses bliver født til udvandringen fra Egypten og De Ti Bud, også kaldet Exodus eller Anden Mosebog: Moses i sivkurven. Moses og den egyptiske opsynsmand. Moses og den brændende busk. Moses og de ti plager. Moses og dødsenglen. Det røde hav. De Ti Bud.


Pædagogisk note:

Karina Bruun Houg
Arbejdet med fortælleposerne henvender sig til både indskolingen og mellemtrinnet, når der arbejdes med kompetenceområdet 'bibelske fortællinger'. Fortælleposerne er med til at fremme en reflekterende og deltagende undervisningsform med fokus på koblingen mellem elevernes erfaringsverden og den narrative metode. Fortælleposerne kan anvendes når elevernes skal genfortælle de kendte bibelfortællinger for hinanden, enten mundtlig eller digitalt (f.eks. Stop Motion). Fortælleposerne kan bruges i forbindelse med både klassesamtaler og gruppeaktiviteter. Se vejledningen.

 • CFU Danmark
  Kristendom: 0., 1., 2., 3., 4., 5. kl. + SU
  Kristendom: 0., 1., 2., 3., 4., 5. kl. + SU

Supplerende materialer:

Fysisk beskrivelse:
 • 1 Kasse

Sprog:
 • Dansk

Klassetrin:
0. til 5. klasse.
SU

Anvendelsesklausul:
 • Udlånsmaterialer
  • Der kan maksimalt bookes 1 eksemplarer af materialet.
  • Materialet kan lånes i 20 arbejdsdage.
Antal i afdelinger:
 • 2 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgiver: CFU
Udgivelsesår: 2017
Faust nr.: 9 987 249 0
DK5:
Pædagogisk note: Karina Bruun Houg

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...