Tilbage
Madmagasinet
Ketchup, mayonnaise og remoulade
DR1
Hvad der er i pakken og bag skrællen, og hvilken betydning har vores mad for os selv, og for de omgivelser hvor den produceres. Hvert år spiser vi mere end tre kilo ketchup, mayonnaise og remoulade, men hvad er der egentlig i det tilbehør vi køber? Madmagasinet tager i aften på grillbar for at finde ud af, om man kan lave sit eget tilbehør lidt sundere og mere velsmagende, end det der står på supermarkedets hylder.
Ketchup, mayonnaise og remoulade
5.-10. klasse
Ungdomsuddannelser
DR1
Hvad der er i pakken og bag skrællen, og hvilken betydning har vores mad for os selv, og for de omgivelser hvor den produceres. Hvert år spiser vi mere end tre kilo ketchup, mayonnaise og remoulade, men hvad er der egentlig i det tilbehør vi køber? Madmagasinet tager i aften på grillbar for at finde ud af, om man kan lave sit eget tilbehør lidt sundere og mere velsmagende, end det der står på supermarkedets hylder.
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialetVært
Adam Aaman
Mette Frisk
Mette Frisk
Udgiver
DR1
Udgivelsesår
2016
Faustnummer
TV0000103057
Fysisk beskrivelse
TV-optagelse, 28 min
Sprog
Dansk
Materialetype
TV-udsendelse
Spilletid
28 min..
TV-dato
12. okt. 2016 kl. 21.00