Du er ikke logget ind
Del
Tilbage
Serie
Madmagasinet

Det kritiske forbrugermagasin undersøger, hvad der egentlig er af sundt og usundt i den mad, som vi danskere spiser. Tyskerne forguder den hvide og dyre asparges, og hver tysker spiser på en sæson hele 1,4 kilo i gennemsnit. I Danmark spiser vi helst de grønne, men danskerne spiser generelt ikke mange asparges, og selv om vi skam har gode danske asparges, spiser vi oftest importerede og slatne grønne asparges (slatne asparges kan sættes i iskoldt vand et kvarters tid, så genvinder de deres spændstighed). Hvide asparges har en nøddeagtig smag, mens den grønnes smag minder om ærter. Kan Mette Frisk og Adam Aamann vinde danskernes hjerter med tyskernes fascination for den hvide asparges, når de hvide og grønne dyster ved Dybbøl Mølle? Den hvide vinder i hvert fald i smagstesten med 84 stemmer mod 61.
Side
af

Log ind og få adgang

Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialet


Asparges
DR1

Babymad
DR1

Bacon
DR1

Bananer
DR1

Besat af sundhed
DR1

Bouillon
DR1

Budgetmad
DR1

Bøffer
DR1

Champignon
DR1

Chips og snacks
DR1

Chokolade
DR1

Citrusfrugter
DR1

Cola
DR1

Danske børn laver (ikke) mad
DR1

Dåsetomater
DR1

Dåsetun (1)
DR1

Dåsetun (2)
DR1

Er økologi pengene værd?
DR1

Fast food
DR1

Fedtstoffer
DR1

Fisk
DR1

Fisk
DR1

Fisk på dåse
DR1

Flymad
DR1

Fremtidens mad
DR1

Frisk brød
DR1

Friske bær hele året
DR1

Frossen fisk
DR1

Frugtjuice
DR1

Færdigretter
DR1

Fødevareemballage
DR1

Genmodificeret foder (1)
DR1

Genmodificeret foder (2)
DR1

Gin
DR1

Gluten
DR1

Grillpølser
DR1

Grøn salat
DR1

Hakket oksekød
DR1

Hestekød
DR1

Hjernemad
DR1

Honning
DR1

Hurtig mad
DR1

Hvidløg
DR1

Hvidt brød
DR1

Indmad
DR1

Ingefær
DR1

Insekter
DR1

Is
DR1

Is
DR1

Jomfruhummer
DR1

Jordbær
DR1

Juice
DR1

Julefrokost
DR1

Julemad
DR1

Juletraditioner
DR1

Kaffe
DR1

Kartofler
DR1

Kartofler er gået af mode
DR1

Kebab og shawarma
DR1

Ketchup, mayonnaise og remoulade
DR1

Kildevand
DR1

Klima
DR1

Kopnudler
DR1

Krydderurter
DR1

Kræsne børn
DR1

Kulhydrater
DR1

Kunstige sødestoffer
DR1

Kyllinger
DR1

Kød, sundhed og miljøbelastning
DR1

Kødfri
DR1

Kål
DR1

Lakrids
DR1

Laks
DR1

Leverpostej
DR1

Mad på mode
DR1

Madpakker
DR1

Mandler og marcipan
DR1

Markedsføring
DR1

Mikroplastik i fødevarer
DR1

Morgenmad
DR1

MRSA-bakterier
DR1

Mælk
DR1

Mælk
DR1

Naturens vilde planter
DR1

Olivenolie
DR1

Ost
DR1

Overvægtige (2)
DR1

Overvægtige (3)
DR1

overvægtige (1)
DR1

Pasta
DR1

Pasta, pizza, forårsruller og sharwarma
DR1

Pizza
DR1

Plejehjemsmad
DR1

Pommes frites
DR1

Proteinprodukter
DR1

Rogn og kaviar
DR1

Rom
DR1

Rugbrød
DR1

Salt
DR1

Sansemad
DR1

Udgiver
DR1
Faustnummer
CFUSERIE_Madmagasinet