Tilbage
Serie
Madmagasinet
Det kritiske forbrugermagasin undersøger, hvad der egentlig er af sundt og usundt i den mad, som vi danskere spiser. Tyskerne forguder den hvide og dyre asparges, og hver tysker spiser på en sæson hele 1,4 kilo i gennemsnit. I Danmark spiser vi helst de grønne, men danskerne spiser generelt ikke mange asparges, og selv om vi skam har gode danske asparges, spiser vi oftest importerede og slatne grønne asparges (slatne asparges kan sættes i iskoldt vand et kvarters tid, så genvinder de deres spændstighed). Hvide asparges har en nøddeagtig smag, mens den grønnes smag minder om ærter. Kan Mette Frisk og Adam Aamann vinde danskernes hjerter med tyskernes fascination for den hvide asparges, når de hvide og grønne dyster ved Dybbøl Mølle? Den hvide vinder i hvert fald i smagstesten med 84 stemmer mod 61.
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialetUdgiver
DR1
Faustnummer
CFUSERIE_Madmagasinet